Gå til innhold

Finn festivalstemningen i Rødbanken

Finn festivalstemningen i Rødbanken

Deler av festivalkontoret til Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF) er lagt til Bankhjørnet i Rødbanken, det store lokalet som ligger til venstre når du kommer inn hovedinngangen.

På Bankhjørnet kan festivalgjengere hente akkrediterte billetter og få informasjon. Her har også de frivillige en møteplass og får oppfølging.

– Vi er veldig glad for at TIFF har valgt å legge deler av sitt festivalkontor til oss, sier kvartalssjef for Rødbanken, Mona Løbach Willumsen.

Skal få folk til å trives

Bankhjørnet er et areal i Rødbanken som skal brukes for å skape trivsel, aktivitet og inspirasjon for byens befolkning. Tromsø-festivalene i mørketiden er midt i blinken til det.

– Det er flott å bli en del av den unike stemningen som er  i Tromsø i januar, med både TIFF og Nordlysfestivalen. Vi gleder oss masse til TIFF er på plass, sier hun.

Daglige debatter om nord

Du kan også kjenne på festivalstemningen gjennom en daglig lunsjdebatt i Rødbanken. Her er det TIFF, iTromsø, Internasjonalt Seminar og Samfunnsløftet som arrangerer samtaler med utgangspunkt i en film du har sett – eller bør se. «Samtaler om nord» bygger broen mellom viktige tema på lerretet og samfunnsdebatten i Nord-Norge.

  • 14. janaur: kl. 10:00-14:00. XN: Projections / Off-Screen / TIFF
  • 14. januar kl. 12:00: TIFF/Samtaler om nord: For seint med forsoning?
  • 15. januar: kl. 12: 00: TIFF/Samtaler om nord: Tur/retur bærekraft
  • 16. januar: kl. 12:00: TIFF/Samtaler om nord: Da Disney «reddet» samisk språk
  • 17. januar kl. 12:00 TIFF/Samtaler om nord: Raseriet mot ring 3