Gå til innhold

Rødbanken åpner 6. januar

Rødbanken åpner 6. januar

Mandag 6. januar kan vi ønske velkommen til Rødbanken. Ombyggingen har tatt to og et halvt år, og nå kan vi endelig vise fram et helt nytt bygg. Vi har tatt vare på mye av det gamle, men vi lar historien møte framtiden med mange nye elementer.

Kom innom og se hvordan det har blitt, og alle de arkitektoniske endringene som arkitekt Tord Kvien fra Thorp arkitekter står bak. Du vil blant annet se at den gamle Stengården er integrert i bygget på en helt ny måte, og et nytt bygg har reist seg der gamle Melandgården sto. Midt i atriumet henger Hilde Hauan Johnsens fantastiske kunstverk, og det gleder vi oss til at du får oppleve. Du kan sette deg ned på en benk med en kaffe, og kjenne på atmosfæren i Rødbanken, eller rusle rundt i bygget.

I januar kommer du til å møte både TIFF på Bankhjørnet og Nordlysfestivalen i Festsalen. Vi er glad for at Rødbanken i år blir en del av den unike stemningen som er i Tromsø i januar.

Du kan også glede deg til å møte Tromsø byteater. De skal lage vandreteater for barn i Rødbanken. Vi kommer tilbake til nærmere dato, men vi lover at det blir en opplevelse for store og små.