Gå til innhold
A Hidden Place – Konsert

A Hidden Place – Konsert

A Hidden Place – Konsert

Om arrangementet

Festsalen - søndag, 06. mars 2022, kl. 14:00

Bjørk-Guinevere Kinsella Eide

A Hidden Place er et atmosfærisk konsertrom skapt for å være et hvilested for publikum. Lytterne kan komme og gå som de selv ønsker under konserten
Prosjektet er et samarbeid med Rødbanken og er støttet av Tvibitstigen.
Konserten spilles i følgende tidsrom:
Fredag 4/3 kl 17-21
Lørdag 5/3 kl 14-18
Søndag 6/3 kl 14-18
Det er selvfølgelig gratis inngang

Om konserten:
Jeg hadde lyst til å lage en annerledes konsert. Jeg ønsker at publikum skal oppleve musikken på sine egne premisser gjennom å løse opp i de mer konvensjonelle konsertrammene.
Konseptet ligg i skjæringspunktet mellom konsert, performance og installasjon. Jeg skal spille 4 timer sammenhengende og enhver lytter kan komme og gå etter eget ønske.
Når du kommer inn i rommet er flygelet plassert i midten, omringet av madrasser og stoler hvor man kan legge seg ned eller sitte for å oppleve musikken. Musikken består av elektronisk og akustisk lydlandskap, klassiske verk, folketoner og improvisasjon.

Om utøveren:
Bjørk-Guinevere Kinsella Eide (Bodø) tar en master i piano på musikkonservatoriet. Bjørk har vært solist ved flere anledninger i inn- og utland, samt spilt konserter under bla. Nordland Musikkfestuke, Nordlysfestivalen og Oslo Kulturnatt. Hun har mottatt en rekke stipender, bl.a fra Tom Wilhelmsens stiftelse, kulturrådet og SNNs talentstipend.

Ingen billett behøves – velkommen til Festsalen!