Gå til innhold

Møterommene

Formandskabet

18

Servering

AV-utstyr

Formandskabet er vårt største møterom. Her har vi langbord med plass til 18 personer. (9-10 personer under Covid 19)

Opp igjennom tidene har Rødbanken vært en viktig arena for mange store beslutninger, og i tegninger fra 1913 fant vi et rom som het Formandskapet. Vi syntes det passet godt til vårt flotte møterom med utsikt over Domkirkeparken. Formandskapet holdt til i andre etasje mot sør.

Booking og praktisk informasjon

Biblioteket

7

Servering

AV-utstyr

Møterom med rundt bord og 7 plasser. (4 personer under Covid 19)

Tromsøs bibliotek holdt til i Rødbanken fra 1915 til 1973, og derfor ønsker vi å videreføre navnet i samme bygg. Biblioteket var originalt i andre etasje, i midten av bygget, og var et møtested for byens befolkning. Velkommen til et hyggelig møterom!

Booking og praktisk informasjon

Arkivet

12

12

12

Servering

AV-utstyr

Møterom med flere mulige oppsett, både klasserom, langbord og kino. Alle oppsett gir plass til 12 personer. (8 personer under Covid 19)

Arkivet ligger i tilknytning til Festsalen og ble brukt som arkivrom for tyske dokumenter under andre verdenskrig. Selv om årene mellom 1940 og 1945 er en mørk epoke i vår historie, er det også en del av det som har hendt i Rødbanken. Festsalen og rommene rundt har «stådd han av» igjennom over 100 år og Arkivet ble da et naturlig navnevalg for akkurat dette møterommet.

Booking og praktisk informasjon

Kranes

14

Servering

AV-utstyr

Møterom med langbord og plass til 14 personer (8 personer under Covid 19)

I første etasje i Rødbanken fantes det sagnomsuste Kranes Konditori, kjent for sine fantastiske kaker, fugler i bur og fornemme fruer som drakk kaffe. Så klart vi ønsket å hedre denne fantastiske møteplassen ved å kalle et av våre møterom for Kranes.

Booking og praktisk informasjon

Athenæet

14

Servering

AV-utstyr

Møterom med langbord og plass til 14 personer. (8 personer under Covid 19)

I de originale tegningene fantes Athenæet i tredje etasje i Rødbanken. Dette var Leseforeningens lokaler hvor man snakket om og delte nyheter over biljardbordet, i røkeværelset eller over en bedre middag. Det ligger masse historie i disse lokalene, som i dag har blitt et flott møterom.

Booking og praktisk informasjon

Foto: Zinc/Thomas Mellbye

Losjen

7

Servering

AV-utstyr

Møterom med rundt bord og plass til 7 personer (3 personer under Covid 19)

I nest øverste etasje i Rødbanken var det egne rom og ganger som tilhørte Frimurerlosjen. De flyttet inn tidlig på 1900-tallet, og ble værende i nesten 100 år. Det historiske suset kan kjennes den dag i dag.

Booking og praktisk informasjon

Foto: Zinc/Thomas Mellbye

Salongen lounge

5

Salongen er en lounge med sittegrupper og lave bord.

I tilknytning til serveringen som var i banken var det en salong – det fantes også biljardrom og røykesalong, spisestue, forstue og værelser i Rødbanken. I Salongen lounge kan du strekke ut beina, ta en telefonsamtale eller bare få en pust i bakken.

Foto: Zinc/Thomas Mellbye

Book et møterom

 

Kontakt oss med dine idéer og spørsmål. Vi hjelper deg med å skape en god ramme rundt møtet ditt.

 

Booke møterom