Gå til innhold

Møterommene

Formandskabet

18

Servering

AV-utstyr

Formandskabet er vårt største møterom. Her har vi langbord med plass til 18 personer.

Opp igjennom tidene har Rødbanken vært en viktig arena for mange store beslutninger, og i tegninger fra 1913 fant vi et rom som het Formandskapet. Vi syntes det passet godt til vårt flotte møterom med utsikt over Domkirkeparken. Formandskapet holdt til i andre etasje mot sør.

Booke Formandskapet

Biblioteket

7

Servering

AV-utstyr

Møterom med rundt bord og 7 plasser.

Tromsøs bibliotek holdt til i Rødbanken fra 1915 til 1973, og derfor ønsker vi å videreføre navnet i samme bygg. Biblioteket var originalt i andre etasje, i midten av bygget, og var et møtested for byens befolkning. Velkommen til et hyggelig møterom!

Booke Biblioteket

Kranes

14

Servering

AV-utstyr

Møterom med langbord og plass til 14 personer

I første etasje i Rødbanken fantes det sagnomsuste Kranes Konditori, kjent for sine fantastiske kaker, fugler i bur og fornemme fruer som drakk kaffe. Så klart vi ønsket å hedre denne fantastiske møteplassen ved å kalle et av våre møterom for Kranes.

Booke Kranes

Athenæet

14

Servering

AV-utstyr

Møterom med langbord og plass til 14 personer.

I de originale tegningene fantes Athenæet i tredje etasje i Rødbanken. Dette var Leseforeningens lokaler hvor man snakket om og delte nyheter over biljardbordet, i røkeværelset eller over en bedre middag. Det ligger masse historie i disse lokalene, som i dag har blitt et flott møterom.

Booke Athenæet

Losjen

7

Servering

AV-utstyr

Møterom med rundt bord og plass til 7 personer

I nest øverste etasje i Rødbanken var det egne rom og ganger som tilhørte Frimurerlosjen. De flyttet inn tidlig på 1900-tallet, og ble værende i nesten 100 år. Det historiske suset kan kjennes den dag i dag.

Booke Losjen

Salongen lounge

5

Salongen er en lounge med sittegruppe og lavt bord.

I tilknytning til serveringen som var i banken var det en salong – det fantes også biljardrom og røykesalong, spisestue, forstue og værelser i Rødbanken. I Salongen lounge kan du strekke ut beina, ta en telefonsamtale eller bare få en pust i bakken.

 

Kontakt oss med dine idéer og spørsmål

Er du klar for å booke et spesifikt møterom?
Du finner lenke til booking på hvert enkelt rom like over her

Vil ha hjelp med å skape en god ramme rundt møtet ditt?

Ta kontakt