Gå til innhold

Den allsidige møteplassen

Bankhjørnet

100

Servering

AV-utstyr

Bankhjørnet er et fleksibelt rom, som gir deg fantastiske muligheter til å profilere deg ut mot Storgata og Fr. Langes gate. Det har plass til rundt 100 personer (35 personer under Covid 19)

Det koster ikke noe å leie Bankhjørnet dersom du er et lag, forening eller en ideell organisasjon. Har du en idé om å skape oppmerksomhet der arrangementet er åpent og gratis for publikum hjelper vi deg med å fasilitere og markedsføre arrangementet. Målet er å skape trivsel, aktivitet og inspirasjon for byens befolkning.

Rommet har kjøkkenkrok, skjerm og lydanlegg. Det kan brukes til alt fra minikonserter og barneteater til foredrag og festivalaktivitet. Stoler og bord er tilgjengelig for oppsett slik du ønsker det. Benker er støpt langs veggene og rundt søylene, så her er det nok av plass til å sitte og stå.

Åpningstider
MAN-FRE 07.30-19.30
LØR 10.00-16.30

Kontakt oss om bruk av Bankhjørnet

Foto: Zinc/Thomas Mellbye

Bygulvet

133 m²

Hele 133 m² i hjertet av kvartalet kan brukes som møteplass for byens befolkning. Her er det mulig å ha stands, markedsplass eller andre aktiviteter. Du kan også slå sammen arealene for Bygulvet og Bankhjørnet til et enda større arrangement.

Mange muligheter med Bankhjørnet

 

Kontakt oss med dine idéer og spørsmål. Vi hjelper deg med å skape et spennende arrangement.

 

Ta kontakt