Gå til innhold

Bankhjørnet, den allsidige møteplassen

Den allsidige møteplassen

Rødbanken 

der historien møter fremtiden

Bankhjørnet

165 m²

90

Servering

AV-utstyr

Bankhjørnet er et fleksibelt rom, som gir deg fantastiske muligheter til å profilere deg ut mot Storgata og Fr. Langes gate. Det har plass til rundt 90 personer i klasseromsoppsett.

Det koster ikke noe å leie Bankhjørnet dersom du er et lag, forening eller en ideell organisasjon og i tillegg ønsker å skape aktivitet. Har du en idé om å skape oppmerksomhet der arrangementet er åpent og gratis for publikum hjelper vi deg med å legge til rette for hvordan du kan avvikle ditt arrangement. Målet er å skape trivsel, aktivitet og inspirasjon for byens befolkning.

Rommet har kjøkkenkrok, skjerm og lydanlegg. Det kan brukes til alt fra minikonserter og barneteater til foredrag og festivalaktivitet. Stoler og bord er tilgjengelig for oppsett slik du ønsker det. Benker er støpt langs veggene og rundt søylene, så her er det nok av plass til å sitte og stå.

Vår samarbeidspartner Bankerått som driver Størhus, Walter&Leonard, samt ansatterestauranten har eksklusivitet på servering av mat og drikke i lokalene til Rødbanken og Bankhjørnet.

Det er derfor ikke lov å ta med egen mat og drikke inn i lokalene. Ønsker du servering til ditt arrangement vil Bankerått stå for dette. Husk også at arrangementet bør være innenfor åpningstidene til kvartalet.

Åpningstider
MAN-FRE 07.30-19.30
LØR 10.00-16.30

Booke Bankhjørnet

Mange muligheter med Bankhjørnet

 

Kontakt oss med dine idéer og spørsmål. Vi hjelper deg med å skape et spennende arrangement.

 

Ta kontakt