Gå til innhold
Arktisk Filharmoni: Relæxt adventskonsert

Arktisk Filharmoni: Relæxt adventskonsert

Arktisk Filharmoni: Relæxt adventskonsert

Om arrangementet

Festsalen - torsdag, 01. desember 2022, kl. 18:00

Arktisk Filharmoni

Påmelding

Stemningsskapende klassisk
Vinteren fra Vivaldis Årstidene og Eine Kleine Nachtmusik av Mozart skulle passe perfekt når vi nærmer oss den mørkeste tiden på året. Videre får du vakre klassikere av Tsjajkovskij, Pachelbel og Mozart.
Når vi så avslutter med høytidsstemte En rose er utsprungen samt utdrag fra Juleoratoriet av Bach, er den fine adventsstemningen satt allerede fra starten av desember.
Terje Tønnesen er spillende leder for kammerorkesteret på denne konserten, og som solist har vi med oss den strålende sopranen Berit Norbakken.
Relæxte konserter er åpne for alle, men er spesielt tilpasset barn, voksne og familier som synes det er utfordrende å delta på ordinære konserter.
Vi gjør små tilpasninger for å skape en relæxt opplevelse. For eksempel demper vi lyset i salen, men slår det aldri helt av. Vi bruker ikke scenerøyk og strobebelysning, og vi har juster lydnivået i de høyeste toppene.
I tillegg får du på forhånd tilsendt en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du ankommer konsertlokalet til konsertens slutt.